Sponsored Link

スポンサーサイト

Bookmark and Share
上記の広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。
新しい記事を書く事で広告が消せます。

Hiyayakko (冷やっこ)

Bookmark and Share
http://img.tabelog.com/restaurant/images/Rvw/507/507590.jpg
(Hiyayakko (冷やっこ))

It's a chilled tofu appetizer served with toppings.
Toppings and seasonings can vary.
Ingredients:
(4 servings)

* 2 blocks silken tofu

for toppings:

* katsuobushi (dried bonito flakes)
* chopped green onion
* grated ginger
* for seasoning:
* soy sauce
* karashi mustard

Preparation:

Cut chilled tofu into halves and serve in individual bowls. Put grated ginger, dried bonito flakes, and chopped green onion on top of tofu as desired. Season with some soy sauce. Put some karashi mustard on tofu if you would like.

By JS on Aug 17, 2011
スポンサーサイト

tag : Recipe

コメントの投稿

Secre

Twitter
Category
Sponsored Link
Latest Articles
Sponsored Link
Sponsored Link
Monthly Archives
Blogroll
Link List
Ranking
Counter
Online Counter
現在の閲覧者数:
News Site Link
最新コメント
最新トラックバック
プロフィール

Author:jsato
FC2ブログへようこそ!

RSSリンクの表示
QRコード
QRコード
上記広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。新しい記事を書くことで広告を消せます。