Sponsored Link

スポンサーサイト

Bookmark and Share
上記の広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。
新しい記事を書く事で広告が消せます。

Kaisendon (海鮮丼)

Bookmark and Share
http://1.bp.blogspot.com/_90LtxhZdBbw/TBIhOISUnbI/AAAAAAAABaI/ixGK98RuCnM/s1600/DSC_0225.JPG

"Kaisen" means very fresh seafood. This dish is gorgeous meal. Various "Sashimi(raw fish)" are placed on the rice. So freshness of ingredients is the most important.
But when you have an opportunity to go to Japan, it is worth to try them.
Ingredients:

* Sashimi
* Wasabi
* Soy sauce

(For Sushi rice)

* Cooked rice (steaming hot)
* Sushi vinegar (See "How to make Sushi") or "Mitsukan seasoning vinegar"

Method:

1. Sprinkle vinegar on the hot rice. Mix rice and sushi
vinegar with using fan and cool quickly.

2. Serve sushi rice in a bowl and place the sashimi onto it.
Add some Wasabi.

3. (Individually) In a small dish, mix Wasabi and soy sauce
and pour onto it.

By JS on Jul 9, 2011
スポンサーサイト

tag : Recipe

コメントの投稿

Secre

Twitter
Category
Sponsored Link
Latest Articles
Sponsored Link
Sponsored Link
Monthly Archives
Blogroll
Link List
Ranking
Counter
Online Counter
現在の閲覧者数:
News Site Link
最新コメント
最新トラックバック
プロフィール

Author:jsato
FC2ブログへようこそ!

RSSリンクの表示
QRコード
QRコード
上記広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。新しい記事を書くことで広告を消せます。