Sponsored Link

スポンサーサイト

Bookmark and Share
上記の広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。
新しい記事を書く事で広告が消せます。

Fried Fish Japanese Style (Buri no Tatsuta Age) 魚の立田揚げ

Bookmark and Share
http://gohannojikan.jp/apl_image/06023_00815.jpg
(Fried Fish Japanese Style (Buri no Tatsuta Age) / Image)

"Chicken Tatsuta Age" is Japanese-style fried chicken and have been made at home in Japan. The same process can be used with seafood, in particular meaty or fatty fish like buri, katsuo, or maguro.
http://4.bp.blogspot.com/-X_vJeHmpUts/Tdm6J83BIMI/AAAAAAAABkI/x_KQb7P3oyw/s1600/DSCN8334.JPG
(In a ziplock bag marinate the fish with)

Ingredients:

* Cut the fish into bite size pieces.
* In a ziplock bag marinate the fish with:
* 1 clove garlic, minced
* 1 inch chunk ginger, grated and squeezed for its juice (discard the pulp after squeezing)
* 3 Tbsp. soy sauce
* 1 Tbsp. mirin
* 1 Tbsp. sake

Method:

1. Marinate for 30 minutes or one hour.

2. Heat some oil for frying.

3. Before frying dredge the fish in some katakuriko.

4. Fry until cooked through.

By JS on Jul 2, 2011
スポンサーサイト

tag : Recipe

コメントの投稿

Secre

Twitter
Category
Sponsored Link
Latest Articles
Sponsored Link
Sponsored Link
Monthly Archives
Blogroll
Link List
Ranking
Counter
Online Counter
現在の閲覧者数:
News Site Link
最新コメント
最新トラックバック
プロフィール

Author:jsato
FC2ブログへようこそ!

RSSリンクの表示
QRコード
QRコード
上記広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。新しい記事を書くことで広告を消せます。