Sponsored Link

スポンサーサイト

Bookmark and Share
上記の広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。
新しい記事を書く事で広告が消せます。

Pork Ginger (豚肉の生姜焼き)

Bookmark and Share
http://nzdaisuki.com/restaurant/upload_img/20091027221202pork%20ginger%20web.JPG
(Pork Ginger (豚肉の生姜焼き) / Image)

Pork Ginger is also one of popular dishes in Japan. Shoga means ginger in Japanese and Pork slices are marinated in ginger-flavored sauce and stir-fried.
Ingredients:
(Serves 4)

* 400g block pork
* 6 tbsp soy sauce
* 4 tbsp mirin sweet cooking sake
* 1 knob ginger
* shredded cabbage

Method:

1. Cut the half-frozen pork block into 3 to 5mm thick slices.

2. Put the pork between two layers of plastic wrap placed on a cutting board .Strike and press the pork with a rolling pin.

3. Grate the ginger. Add the mirin and soy sauce, and mix them well. The sauce is done.

4. Soak the pork in the sauce for about one minute, make sure not to soak it too long. Then brown it over a high heat.

By JS on Jun 27, 2011
スポンサーサイト

tag : Recipe

コメントの投稿

Secre

Twitter
Category
Sponsored Link
Latest Articles
Sponsored Link
Sponsored Link
Monthly Archives
Blogroll
Link List
Ranking
Counter
Online Counter
現在の閲覧者数:
News Site Link
最新コメント
最新トラックバック
プロフィール

Author:jsato
FC2ブログへようこそ!

RSSリンクの表示
QRコード
QRコード
上記広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。新しい記事を書くことで広告を消せます。