Sponsored Link

スポンサーサイト

Bookmark and Share
上記の広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。
新しい記事を書く事で広告が消せます。

Fried Chicken with Grated Daikon

Bookmark and Share
Fried Chicken With Grated Daikon

It is the most common type of poultry in the world, and is prepared as food in a wide variety of ways, varying by region and culture. In Japan, it's also the same.



Ingredients:
(Serves 4)

* 2 boneless chicken thighs with skin
* 2 tsp soy sauce
* 1 tbsp sake
* potato starch
* grated daikon

Sauce

* 1 cup / 200 ml dashi stock
* 6 tbsp soy sauce
* 4 tbsp mirin sweet cooking sake
* 2 tbsp sugar
* shichimi seven spice chili pepper

Method:

1. Pour the dashi stock, vinegar, soy sauce, sugar and mirin in a pan, and mix.
2. Cut the chicken into bite-size pieces.
3. Add the soy sauce and sake, and mix it into the chicken with your hands.
4. Cover the chicken evenly with the starch, and deep-fry it at a temperature of between 180 to 200 degrees Celsius.
5.Pour the warm sauce over the chicken, add the Daikon-Oroshi (grated daikon).
6. Sprinkle some shichimito make it more spicy.

By JS on Jun 4, 2011
スポンサーサイト

tag : Recipe

コメントの投稿

Secre

Twitter
Category
Sponsored Link
Latest Articles
Sponsored Link
Sponsored Link
Monthly Archives
Blogroll
Link List
Ranking
Counter
Online Counter
現在の閲覧者数:
News Site Link
最新コメント
最新トラックバック
プロフィール

Author:jsato
FC2ブログへようこそ!

RSSリンクの表示
QRコード
QRコード
上記広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。新しい記事を書くことで広告を消せます。