Sponsored Link

スポンサーサイト

Bookmark and Share
上記の広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。
新しい記事を書く事で広告が消せます。

Tofu and Chirimen (ちりめん豆腐)

Bookmark and Share
http://blog.marukura.net/images/tofu.JPG
(Tofu and Chirimen (ちりめん豆腐) / Image)

Tofu in Japan is a revelation. Not at all like what is found in the U.S.A. but a wide variety of textures, tastes, sizes, and shapes. We always have tofu in our fridge. It can be added to miso soup, top a salad, or served as it is with a simple topping.
This is one of my favorite toppings. Chirimen (tiny anchovies that are blanched in salt water) are quickly sauteed in sesame oil until crunchy. These are then placed over tofu and topped with soy sauce.

Other popular toppings include:

* grated ginger and soy sauce
http://2.bp.blogspot.com/-oT1-0QJ6ux4/TZv7tkJGwdI/AAAAAAAAJyg/b6Aq9C_z7vg/s800/SSWF-Hiyayakko.jpg
(Tofu with grated ginger and soy sauce)

* wasabi and soy sauce
http://img01.hamazo.tv/usr/true16/0630tofu.jpg
(Tofu with wasabi and soy sauce)

* kimchi
* chopped tomatoes and extra virgin olive oil
* extra virgin olive oil and salt

By JS on Jun 1, 2011
スポンサーサイト

tag : Tofu Recipe

コメントの投稿

Secre

Twitter
Category
Sponsored Link
Latest Articles
Sponsored Link
Sponsored Link
Monthly Archives
Blogroll
Link List
Ranking
Counter
Online Counter
現在の閲覧者数:
News Site Link
最新コメント
最新トラックバック
プロフィール

Author:jsato
FC2ブログへようこそ!

RSSリンクの表示
QRコード
QRコード
上記広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。新しい記事を書くことで広告を消せます。