Sponsored Link

スポンサーサイト

Bookmark and Share
上記の広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。
新しい記事を書く事で広告が消せます。

Miso Soup with Potato and Onion

Bookmark and Share
http://3.bp.blogspot.com/_optx25J3Fds/TJjaRFvQVoI/AAAAAAAAAss/zpW5YgLnoWU/s1600/9.9%C3%A3%20%C2%BF%C3%A3%20%20%C3%A6%C2%B1%20.jpg
(Miso Soup with Potato and Onion / Image)

Miso soup (味噌汁, misoshiru) is a traditional Japanese soup consisting of a stock called "dashi" into which is mixed softened miso paste.
Although the suspension of miso paste into dashi is the only characteristic that actually defines miso soup, many other ingredients are added depending on regional and seasonal recipes, and personal preference.
Ingredients:
(Serves 4)

* 1 potato
* 1/2 onion
* 4 cups dashi
* 4 tbsp miso paste

Method:

1. Peel the potato, quarter it and cut it into 5 mm thick slices. Slice the onion thinly.
2. Add the potato to the hot dashi and simmer.
3. When the potato is softened, add the sliced onion.
4. When the onion is soft, add the miso paste, using a ladle. Dissolve the miso paste with some of the soup and add it.

By JS on May 11, 2011
スポンサーサイト

tag : Recipe

コメントの投稿

Secre

Twitter
Category
Sponsored Link
Latest Articles
Sponsored Link
Sponsored Link
Monthly Archives
Blogroll
Link List
Ranking
Counter
Online Counter
現在の閲覧者数:
News Site Link
最新コメント
最新トラックバック
プロフィール

Author:jsato
FC2ブログへようこそ!

RSSリンクの表示
QRコード
QRコード
上記広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。新しい記事を書くことで広告を消せます。