Sponsored Link

スポンサーサイト

Bookmark and Share
上記の広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。
新しい記事を書く事で広告が消せます。

Natto Miso Soup

Bookmark and Share
http://shizuokagourmet.files.wordpress.com/2010/06/nattojiru-1.jpg
(Natto Miso Soup / Image)

Natto (なっとう or 納豆) is a traditional Japanese food made from soybeans fermented with Bacillus subtilis. It is popular especially as a breakfast food.
And we also use Natto for one of Miso Soup ingredients.
Ingredients:
(Serves 4)

* 1 pack natto (50g)
* 1 small pack silken tofu (250g)
* 80g nameko mushrooms
* 4 cups /800ml dashi stock
* 4 tbsp miso

Method:

1. Chop the natto.

2. Bring the dashi stock to a boil and add the nameko. Dissolve the miso into the stock.

3. Add the tofu, breaking it by hand.

4. Turn off the heat just before it comes to a boil, and add the chopped natto. Garnish with the chopped negi, and "Natto miso soup" is ready to serve.

By JS on May 22, 2011
スポンサーサイト

tag : Recipe

コメントの投稿

Secre

Twitter
Category
Sponsored Link
Latest Articles
Sponsored Link
Sponsored Link
Monthly Archives
Blogroll
Link List
Ranking
Counter
Online Counter
現在の閲覧者数:
News Site Link
最新コメント
最新トラックバック
プロフィール

Author:jsato
FC2ブログへようこそ!

RSSリンクの表示
QRコード
QRコード
上記広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。新しい記事を書くことで広告を消せます。