Sponsored Link

スポンサーサイト

Bookmark and Share
上記の広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。
新しい記事を書く事で広告が消せます。

Miso (味噌) / Japanese Food

Bookmark and Share
Miso, the fermented paste made from soybeans, is used in a variety of dishes in our home. The sweet white kome miso, based on rice, is used for salad dressings, with nerigoma (toasted sesame paste), and as a marinade for fish with mirin and sake.
http://pds.exblog.jp/pds/1/201008/17/30/a0016730_22393389.jpg

http://lh4.ggpht.com/_kkf215FmbDc/Sb8FEubKukI/AAAAAAAAD9M/NkuP7cCGAdo/ygp_miso_kissho_soup_imagePath_a.jpg&5313971664060070466
(Miso & Miso Soup)

We also use miso for miso soup, as well as for a variety of Western style dishes like spaghetti dressing, chili, with ground meat when making tacos, and in salad dressings with vinegar and olive oil. Miso is rich in natural umami so it adds another level of flavor to most dishes.

By JS on Apr 15, 2011
スポンサーサイト

tag : Japanese Food

コメントの投稿

Secre

Twitter
Category
Sponsored Link
Latest Articles
Sponsored Link
Sponsored Link
Monthly Archives
Blogroll
Link List
Ranking
Counter
Online Counter
現在の閲覧者数:
News Site Link
最新コメント
最新トラックバック
プロフィール

Author:jsato
FC2ブログへようこそ!

RSSリンクの表示
QRコード
QRコード
上記広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。新しい記事を書くことで広告を消せます。