Sponsored Link

スポンサーサイト

Bookmark and Share
上記の広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。
新しい記事を書く事で広告が消せます。

Simmered Mackerel in Miso Sauce

Bookmark and Share
This dish is called sabano misoni.
It's a traditional Japanese mackerel dish cooked at home.
http://coopie.up.seesaa.net/image/20060612sabanomisoni.jpg
(Simmered Mackerel in Miso Sauce)

Ingredients:
(4 servings)

* 2 fillets mackerel
* 1/2 cup water
* 3 Tbsps sake
* 3 Tbsps sugar
* 6 Tbsps miso
* 1 inch piece fresh ginger root, peeled and thinly sliced

Preparation:

Remove bones from mackerel fillets. Cut a fillet in half. Mix ginger slices, water, sugar, sake, and 4 tbsps of miso in a pan and put on medium heat. Add mackerel in the pan. Simmer fish for about 10 minutes on low heat, pouring the sauce over the mackerel. Add 2 tbsps of miso in the sauce at last and stir well. Stop the heat. Serve the mackerel with miso sauce.

By JS on Oct 16, 2010
スポンサーサイト

コメントの投稿

Secre

Twitter
Category
Sponsored Link
Latest Articles
Sponsored Link
Sponsored Link
Monthly Archives
Blogroll
Link List
Ranking
Counter
Online Counter
現在の閲覧者数:
News Site Link
最新コメント
最新トラックバック
プロフィール

Author:jsato
FC2ブログへようこそ!

RSSリンクの表示
QRコード
QRコード
上記広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。新しい記事を書くことで広告を消せます。