Sponsored Link

スポンサーサイト

Bookmark and Share
上記の広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。
新しい記事を書く事で広告が消せます。

Hiyayakko (冷やっこ) / Japanese Summer Recipe

Bookmark and Share
Chilled tofu is called hiyayakko in Japan and is the most popular tofu dish. All you need to do is place toppings on top of chilled tofu.
It's a great appetizer to serve during the summer.
http://noririn-lunch.blog.so-net.ne.jp/_images/blog/_4e7/noririn_lunch/hiyayakko-f72b0.jpg
(Hiyayakko(冷やっこ) / Image)

Ingredients:
Makes 4 servings

* 2 blocks silk tofu
* For Toppings:
* Dried bonito flakes (katsuobushi)
* Chopped green onion
* Grated ginger
* Soy sauce
* Karashi mustard

Preparation:

Cut tofu into halves. Serve tofu in individual bowls. Put grated ginger, dried bonito flakes, and chopped green onion on top of tofu as much as you like. Pour some soy sauce before eating. Put some karashi mustard if you would like.

By J.S. on Aug 16, 2010
スポンサーサイト

tag : Hiyayakko

コメントの投稿

Secre

Twitter
Category
Sponsored Link
Latest Articles
Sponsored Link
Sponsored Link
Monthly Archives
Blogroll
Link List
Ranking
Counter
Online Counter
現在の閲覧者数:
News Site Link
最新コメント
最新トラックバック
プロフィール

Author:jsato
FC2ブログへようこそ!

RSSリンクの表示
QRコード
QRコード
上記広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。新しい記事を書くことで広告を消せます。