Sponsored Link

スポンサーサイト

Bookmark and Share
上記の広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。
新しい記事を書く事で広告が消せます。

How to Cook Japanese New Year's Food (C)

Bookmark and Share
JAPANESE TREND / Japanese Cooking (64) / Japanese Cooking (66)

Introduce Japanese New Year's Recipe.
This time introduce "Kazunoko (herring roe)", "Ebi-no-saka-mushi - Sake Steamed Shrimp", "Pink and White Kamaboko (fish cakes)" and "Tai-no-shio-yaki (grilled sea bream)".
Regarding Kazunoko,  Pink and White Kamaboko and Tai-no-shio-yaki, we will not cook at home and buy them at market and etc.

a) Kazunoko (herring roe)


(Kazunoko / Image)

b) Ebi-no-saka-mushi

Ebi-no-saka-mushi is on eof Japanese Seafood Recipes.


(Ebi-no-saka-mushi / Image)

Ingredients:

  • 8 shrimps, deveined
  • 1/4 cup sake rice wine

Preparation:

Heat sake in a large pan.
Put shrimp and cover the pan with a lid.
Steam on low heat for a couple minutes.
Stop the heat and let cool.
Serve with kimizu sauce on the side.

*Makes 4 servings

c) Pink and White Kamaboko


(Pink and white Kamaboko / Image)

d) Tai-no-shio-yaki


(Tai-no-shio-yaki / Image)

By J.S. on Jan    2010
スポンサーサイト

コメントの投稿

Secre

Twitter
Category
Sponsored Link
Latest Articles
Sponsored Link
Sponsored Link
Monthly Archives
Blogroll
Link List
Ranking
Counter
Online Counter
現在の閲覧者数:
News Site Link
最新コメント
最新トラックバック
プロフィール

Author:jsato
FC2ブログへようこそ!

RSSリンクの表示
QRコード
QRコード
上記広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。新しい記事を書くことで広告を消せます。